image image image
Organiziranje proslava
Mogučnost organiziranja malih proslava, rođendana, krizme u našem prostoru po povoljnim cjenama.  Za sve rezervacije kontaktirajte nas na telefon 582-570 ili putem našeg kontakt obrasca. Vaša Makedonska kuća.
Dostava
Makedonska kuća omogućava Vam naručivanje i dostavu hrane  na podrućju cijelog grada Splita. Nazovite nas na broj 467-760 i provjerite brzinu i kvalitetu naše usluge.

Akcije
Uskoro krečemo sa akcijama. Pratite nas i uvjerite se da su naše akcije stvarno AKCIJE...
  • Organiziranje proslava
  • Dostava
  • Akcije

Jela sa roštilja

Jela pečena na pravom roštilju na drva.

Pročitaj više

Plate

Razne plate za 2, 4, 6 i više osoba.

Pročitaj više

Hladna predjela

Razne kombinacije hladnih predjela

Pročitaj više

Salate

Autentične hladne i tople Makedonske salate.

Pročitaj više

Dragi posjetitelji, s velikim zadovoljstvom vam želimo priopćiti da je u Splitu otvoren novi fast food/kafić pod nazivom Makedonska kuća. To je mali korak prema našem cilju, koji je da ljudima u Splitu, a i ostalim gostima pružimo nešto malo drugačije i zanimljivije – i to po povoljnim cijenama. U Makedonskoj kući možete probati autentične specijalitete sa žara koji se služe u Makedoniji. U posebno uređenom prostoru koji odiše toplinom i duhom Makedonije možete se opustiti i kušati prave Makedonske specijalitete te uživati u čarima izvorne makedonske glazbe. Na meniju su nam prekrasna makedonska vina po veoma povoljnim cijenama.Naš moto je probajte nešto drugačije zato što mislimo da ovome gradu treba malo promjene – nešto drugačije i slasnije. Na ovoj internet stranici pokušali smo vam približiti i objasniti o kakvim se jelima radi kako bi vam bilo lakše i kako biste razumjeli o kojim je jelima riječ budući da neka jela imaju svoja orginalna imena koja bi možda bila malo nerazumljiva. Makedonska kuhinja je inače jedna od najstarijih i najbogatijih u kojoj dominiraju razni začini tako da sva jela imaju sočne, slasne i pikantne okuse.

 

Za početak vam nudimo poznato gravče na tavče koje pripremamo po starom receptu. Pripremljeno je u autentičnoj glinenoj posudi koja mu daje još bolji okus. Uz gravče na tavče obično ide kobasica.

Pročitaj više

Za ljude koji vole pojesti nešto žlicom imamo prekrasno jelo po nazivu selsko meso, tj. seljačko meso. To je vrsta gulaša u koji se stavlja piletina, svinjetina, junetina, gljive, par začina na bazi sušene paprike koji mu daju prekrasan i pikantan okus. Ovo se jelo također priprema u glinenim posudama koje možete vidjeti na priloženim slikama

Pročitaj više

Na meniju imamo prekrasne specijalitete sa žara kao što je pileški uvijač, tj. pileći uvijač – piletina u kombinaciji sa sirom i pancetom. Kao dodatak služi se pomfrit, malo poma, kapule i ajvara. Pomfit nam je domaći kao i ostalo povrće.

Pročitaj više

Kliknite na logo za ulaz

 

DANČO MARKOVSKI veleposlanik   

Tel: +385 1 46 20 261; 45 72 812  

Fax: +385 1 46 17 369  

Adresa: Kralja Zvonimira 6/1   10 000 Zagreb    HRVATSKA

Dostava na kučnu adresu...

Pregledajte našu ponudu jela i naručite ih online iz topline doma svog...

Dostavljamo sva jela na području cijelog Splita.

Obratite nam se sa povjerenjem.

kartice

Mogučnost kartičnog plačanja.

(Narudžbe na dostavu, plačaju se gotovinom)

Makedonska kuća

Dobrilina 1a

21000 Split

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

467-760

_______________________

Radno vrijeme

Uto - Sub : 11.00 - 24.00

Nedjelja: 12.00 - 24.00

Ponedjeljkom ne radimo

Što nudimo?

Samo u Makedonskoj kući:

  • Dokazana kvaliteta
  • Obilne porcije
  • Brza dostava
  • Uslužno osoblje
Previous ◁ | ▷ Next

Kutak brze dostave

Samo u Makedonskoj kući određeni proizvodi po posebnim cjenama i uz to još besplatna dostava.Pregledajte i naručite nešto iz naše specijalne ponude "Za svakog i za svačiji džep". Ponudu proizvoda iz ove kategorije možete pregledatiu našoj web stranici u kategoriji "Sendviči".

Makedonska kuća preporuča